Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،  احسان کرمی که در سریال «شبکه مخفی زنان» نقش پروفسور محمود حسابی را ایفا کرده است، درباره ایفای این نقش گفت: وقتی خودم را در قامت دکتر محمود خان حسابی در آینه اتاق گریم نگاه کردم در دل گفتم، حالا که در این سریال بازیگر این نقشِ حسابی هستی باید آن‌ را حسابی بازی کنی تا مردم باور کنند واقعا حسابی هستی!

مسیر دشوار پیش روی «شبکه مخفی زنان» | حضور لیلا حاتمی می‌تواند سریال را نجات دهد؟ شبکه مخفی زنان جنجالی شد | وزارت ارشاد بیلبورد تبلیغاتی این سریال را تغییر داد | نماوا اعتراض کرد

او درباره‌ پیشنهاد افشین هاشمی برای بازی در نقش پروفسور حسابی توضیح داده است: «وقتی افشین هاشمی عزیز پیشنهاد بازی در نقشهای تاریخی مرد سریال (شبکه مخفی زنان) را به من داد (که به دلایل شخصی بازی در همه آنها میسر نشد) یک نام چشم مرا روشن کرد و آن هم نام پروفسور حسابی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شانس را داشتم که محمود حسابی بشوم و بروم به سال ١٣١٠، روز افتتاح انجمن فیزیک و شیمی ایران و میزبان مهمانان عالیجاهی باشم که باید در حضورشان یکی از مهمترین و قدیمی ترین انجمن‌های علمی ایران را افتتاح کنم. آقای دکتر حسابی را از نزدیک ندیده بودم اما از وقار و ادب و مهمان‌نوازی و شوخ طبعی ایشان بسیار شنیده و خوانده بودم. و صد البته که بخش مهمی از آن خصلت‌ها را می‌توان به روشنی در رفتار دوست نازنین و محترممان جناب آقای ایرج حسابی فرزند مرحوم محمود حسابی دید.»

گریم احسان کرمی در نقش پروفسور حسابی

کرمی با اشاره به ایفای نقش خود در قامت پروفسور حسابی اظهار کرده است: «در آن سکانس نه چندان بلند که بازی در آن برای من بسیار باشکوه و مغتنم بود، تمام تلاشم این بود که با توجه به آنکه با زحمت چهره‌پرداز سریال به صورت شبیه مرحوم حسابی شده بودم آن احترام و رزانت و در عین حال خون‌گرمی و مهمانوازی را که از ایشان سراغ گرفته بودم به تصویر بکشم، خلاصه اینکه وقتی خودم را در قامت دکتر محمود خان حسابی در آینه اتاق گریم نگاه کردم در دل گفتم: حالا که در این سریالِ حسابی بازیگر این نقشِ حسابی هستی باید آنرا حسابی بازی کنی تا مردم باور کنند واقعا حسابی هستی!
شاد و مفتخرم به بازی در نقش آن بزرگمرد
 روانش مینو …نامش جاودان»

 «شبکه مخفی زنان» سریالی کمدی، درام و تاریخی با بازی سیامک انصاری، لیلا حاتمی، مهدی هاشمی، باران کوثری، شبنم مقدمی، شقایق دهقان، مونا فرجاد، یلدا عباسی، حمید فرخ نژاد، امیرحسین رستمی، رضا بهبودی، شهرام مسعودی و محمدرضا آزادفرد، به نویسندگی محسن قرایی و محمد رحمانیان، کارگردانی افشین هاشمی و تهیه‌کنندگی محمد حسن شانه‌ساززاده است. این سریال داستانی کمدی را در بستری تاریخی روایت می‌کند.

کد خبر 699784 منبع: ایسنا برچسب‌ها لیلا حاتمی مهدی هاشمی باران کوثری بازیگران سینما و تلویزیون ایران اینترنت - اینستاگرام سلبريتي فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران سریال خانگی نمايش خانگي چهره‌های مشهور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: لیلا حاتمی مهدی هاشمی باران کوثری بازیگران سینما و تلویزیون ایران اینترنت اینستاگرام سلبريتي فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران سریال خانگی نمايش خانگي چهره های مشهور شبکه مخفی زنان پروفسور حسابی نقش پروفسور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟

دانشمندان برای اولین بار یک مدل شبکه اجتماعی با استفاده از فیزیک آماری توسعه داده‌اند که صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد.

به گزارش دیجیاتو، نظریه تعادل اجتماعی هایدر توضیح می‌دهد که انسان‌ها ذاتاً می‌کوشند تا در محافل اجتماعی به هماهنگی برسند. طبق این نظریه، چهار اصل وجود دارد که باعث تعادل روابط می‌شوند:

دشمنِ یک دشمن، یک دوست است.

دوستِ یک دوست، یک دوست است.

دوستِ یک دشمن، یک دشمن است.

دشمنِ یک دوست، یک دشمن است.

مطالعات بسیاری تلاش کرده‌اند تا این نظریه را با استفاده از علم شبکه و ریاضیات تأیید کنند. اما این تلاش‌ها بی‌ثمر بوده‌اند، زیرا شبکه‌ها با روابط کاملاً متعادل فاصله دارند. سوال این است که آیا شبکه‌های اجتماعی از یک مدل شبکه متعادل‌تر هستند یا نه. بسیاری از مدل‌های شبکه ساده‌تر از آن هستند که بتوانند پیچیدگی‌های روابط اجتماعی را در خود جای دهند. از این رو، نتایج آن‌ها با واقعیت ناسازگار است.

پژوهشگران دانشگاه نورث‌وسترن در مطالعه خود با موفقیت دو بینش کلیدی را گنجانده‌اند که، سرانجام بعد از ۸۰ سال، صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد. اول این که همه یکدیگر را نمی‌شناسند؛ دوم، بعضی‌ها در روابط خود مثبت‌تر از دیگران هستند. پژوهشگران این دو نکته را از مدت‌ها قبل می‌دانسته‌اند، اما نمی‌توانستند آن‌ها را همزمان در مدل‌های خود به‌کار بگیرند.

یکی از پیش‌بینی‌های نظریه تعادل اجتماعی این است که دو قطب سیاسی مخالف در یک جامعه ایجاد خواهند شد.

نظریه تعادل اجتماعی چه می‌گوید؟

نظریه تعادل اجتماعی هایدر از گروه‌های سه نفره استفاده می‌کند تا این فرض را توضیح دهد که انسان‌ها به‌دنبال روابط راحت و هماهنگ هستند. در روابط متعادل، همه همدیگر را دوست دارند. یا اگر یک نفر از دو نفر دیگر بدش می‌آید، آن دو با یکدیگر دوست هستند. روابط زمانی نامتعادل می‌شوند که هر سه نفر از هم بدشان می‌آید، یا یک نفر دو نفر را که همدیگر را دوست ندارند دوست دارد. چنین روابطی منجر به تنش و اضطراب می‌شوند.

این توضیحات با چیزی که در جوامع می‌بینیم بسیار سازگار هستند. در دنیای امروز دوقطبی‌های شدیدی وجود دارد که خود را به‌صورت قطب‌های سیاسی نشان می‌دهند. اگر تمام افرادی که شما دوست‌شان دارید، تمام افرادی را که دوست‌شان ندارید دوست نداشته باشند، نتیجه دو حزب سیاسی خواهد بود که از یکدیگر متنفر هستند.

استفاده از محدودیت‌ها در مدل‌های شبکه

در یک مدل شبکه، هر فرد یک گره و رابطه او با فرد دیگر یک لبه است که می‌تواند یک کیفیت خاص داشته باشد. دانشمندان پیش‌تر روابط دوستی یا دشمنی را در شبکه‌ها به‌صورت تصادفی مشخص می‌کردند. چنین مدل‌هایی از شبکه نمی‌توانند واقعیت جوامع را با موفقیت نشان دهند.

پژوهشگران نورث‌وسترن، ایستوان کوواک (István Kovács) و بینگ‌جیه هائو (Bingjie Hao)، از رویکرد تصادفی استفاده نکردند. برای این که تعاملات تصادفی باشند، هر گره (فرد) باید شانسی برابر برای مواجهه با گره‌های دیگر داشته باشد. اما در زندگی واقعی چنین نیست؛ مثلاً ممکن است شما هیچ‌گاه دوستِ دوست خود را نبینید.

کوواک و هائو مدل خود را به‌گونه‌ای ساختند که احتمال مثبت یا منفی بودن روابط کل شبکه، براساس مثبت یا منفی بودن روابط موجود تعیین می‌شود. این روابط همچنان تصادفی هستند، اما تصادفی بودن آن‌ها محدوده‌ای دارد که طبق توضیحات نظریه هایدر تعیین می‌شود. آن‌ها همچنین این نکته را در نظر گرفتند که برخی از افراد در روابط خود دوستانه‌تر هستند؛ یعنی احتمال مثبت بودن روابط آن‌ها بالاتر است.

آن‌ها مدل خود را روی داده‌های نظرات وبسایت Slashdot، روابط نمایندگان مجلس آمریکا، تعاملات تُجّار بیت‌کوین، و نظرات محصولات وبسایت Epinions اجرا کردند. این مدل توانست این شبکه‌ها را با موفقیت مدلسازی کند. در نتیجه، شبکه‌های اجتماعی با نظریه تعادل هایدر سازگار هستند. پژوهشگران می‌گویند این مدل نشان می‌دهد که حتی می‌توان این نظریه را به گروه‌های چهار نفره یا بیشتر بسط داد.

دیگر خبرها

  • همکاری دوباره دو بازیگر سریال خانه به دوش | عکس
  • دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟
  • اولین مصاحبه زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟